Domači sladoled »Mini Cafe Gelato«

GELATO & SWEETS

Od 2015 se lahko pohvalimo s svojim domačim sladoledom »MiniCafe Gelato«, katerega vam ponudimo v zelo prostorni vitrini kjer lahko izbirate med 100% sadnimi, mlečnimi okusi ter okusi primerni za vegane – seveda s certifikatom VEGAN OK. Hit med okusi pa je vsekakor sladoled z okusom Plazma piškotov, ki nas nostalgično spominja na otroštvo in ga je možno poizkusiti v Ljubljani ekskluzivno v Mini Cafe Golf kavarnici.
Poleg domačega sladoleda vam nudimo tudi pestro izbiro sladic, ter tortic po naročilu za razne priložnosti izpod rok naše hišne slaščičarke.
Vse slaščice in tudi sladoled je mogoče naročiti tudi za take away ali za posebne priložnosti, možna je tudi dostava. Za informacije vprašajte osebje v kavarnici.
Vabljeni na kepico ali tortico na MiniCafe golf.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri